Matematik
Hvordan isolerer jeg denne ligning
07. oktober 2006 af
Jesp (Slettet)
Hejsa jeg har en ligning som jeg ikk rigtig kan find ud af at isoler. Den ser således ud
3= 6,49 + log(x/0,0048)
mit bedste bud:
3= 6,49 + log(x/0,0048)
-3,49=log(x/0,0048)
så er det ehr det går galt. Modsat af logaritme er 10^x men hvordan skal jeg skrive det. SKal jeg opløfte venstre side, altså:
10^-3,49 = x/0,0048
(10^-3,49^)*0,0048 = x
kan det passe??
3= 6,49 + log(x/0,0048)
mit bedste bud:
3= 6,49 + log(x/0,0048)
-3,49=log(x/0,0048)
så er det ehr det går galt. Modsat af logaritme er 10^x men hvordan skal jeg skrive det. SKal jeg opløfte venstre side, altså:
10^-3,49 = x/0,0048
(10^-3,49^)*0,0048 = x
kan det passe??
Skriv et svar til: Hvordan isolerer jeg denne ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
