Matematik
ligning på lommeregner
08. oktober 2006 af
Sannaen (Slettet)
(oprettede et andet indlæg, da min forklaring var for misvisende)
Jeg skal løse disse 3 ligninger på lommeregner (til imorgen), og hver af dem har 2 løsninger, men jeg kan ikke løse dem. Hvordan gør jeg?
På forhånd tak for hjælpen, her kommer de tre ligninger:
1) 6x^2+13x+6=0
Metode 1 brugt (solving)
(6x^2+13x+6-(0),x,5 =-0,67
Metode 3 brugt (Intersection)
x= -0,67
2) 3t^2+13t+12=0
Metode 1 brugt (solving)
(3t^2+13t+12-(0),x,5= -1,33
Metode 3 brugt (Intersection)
x= -1,33
3) t^2-7t+3=0
Metode 1 brugt (solving)
(t^2-7t+3-(0),x,5= 6,54
Metode 3 brugt (Intersection)
x= 0,459
Jeg skal løse disse 3 ligninger på lommeregner (til imorgen), og hver af dem har 2 løsninger, men jeg kan ikke løse dem. Hvordan gør jeg?
På forhånd tak for hjælpen, her kommer de tre ligninger:
1) 6x^2+13x+6=0
Metode 1 brugt (solving)
(6x^2+13x+6-(0),x,5 =-0,67
Metode 3 brugt (Intersection)
x= -0,67
2) 3t^2+13t+12=0
Metode 1 brugt (solving)
(3t^2+13t+12-(0),x,5= -1,33
Metode 3 brugt (Intersection)
x= -1,33
3) t^2-7t+3=0
Metode 1 brugt (solving)
(t^2-7t+3-(0),x,5= 6,54
Metode 3 brugt (Intersection)
x= 0,459
Skriv et svar til: ligning på lommeregner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
