Matematik
Reducer
10. oktober 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Nogen som vil forklare mig hvordan jeg løser disse? - helst med forklaring til udregning.
q= (x+y/2m) - (2x-5y/4m) = ?
og
z= (4a+3/2b) - (2a-4/3b) = ?
På forhånd tak.
q= (x+y/2m) - (2x-5y/4m) = ?
og
z= (4a+3/2b) - (2a-4/3b) = ?
På forhånd tak.
Svar #1
10. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)
Samle brøkerne. (Fællesnævner)
Prøv selv først! Så hjælper vi meget gerne. :-)
Prøv selv først! Så hjælper vi meget gerne. :-)
Skriv et svar til: Reducer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
