Matematik
ligninger
10. oktober 2006 af
sweetty (Slettet)
Løs eksakt og tilnærmet hvert af ligningerne:
a)5*e^x=95
b)e^(2x+4)=65
c)e^5x=47-5*e^(5x)
d)5*e^(x+3)=32
Jeg håber at der er nogle der vil hjælpe mig at løse de her ligninger.
a)5*e^x=95
b)e^(2x+4)=65
c)e^5x=47-5*e^(5x)
d)5*e^(x+3)=32
Jeg håber at der er nogle der vil hjælpe mig at løse de her ligninger.
Svar #1
10. oktober 2006 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, hvad har du selv forsøgt?
Generelt skal du i alle ligningerne bruge ln(e^x)=x.
Generelt skal du i alle ligningerne bruge ln(e^x)=x.
Svar #2
10. oktober 2006 af sweetty (Slettet)
Ja, jeg har forsøgt , men jeg har brug for hjælp fordi jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal løse dem .Vil du ikke hjælpe mig?
Svar #4
10. oktober 2006 af sweetty (Slettet)
b) e^(2x+4)=65 <=>2x+4=ln(65)<=>ln(65)-4/2
er det rigtigt??
vil du hjælpe mig lidt med opgave c?
er det rigtigt??
vil du hjælpe mig lidt med opgave c?
Skriv et svar til: ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
