Matematik
Hjælp til beregning af koordinatsæt
10. oktober 2006 af
maria2424 (Slettet)
I et koordinatsystem er en parabel P og en linje m bestemt ved
P: y=-x^2+2x+4
m: y=-x+4
Beregn koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem P og m.
Nogen gode ideer til, hvordan jeg løser dette? kan ikke finde nogle formler eller lignende, så har virkelig brug for hjælp :S
P: y=-x^2+2x+4
m: y=-x+4
Beregn koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem P og m.
Nogen gode ideer til, hvordan jeg løser dette? kan ikke finde nogle formler eller lignende, så har virkelig brug for hjælp :S
Svar #1
10. oktober 2006 af dnadan (Slettet)
Sig:
P=m og løs ligningen, hermed har du nu x koordinaten, så finder du y-koordinaten ved enten at sige:
p(x0) eller m(x0)
P=m og løs ligningen, hermed har du nu x koordinaten, så finder du y-koordinaten ved enten at sige:
p(x0) eller m(x0)
Skriv et svar til: Hjælp til beregning af koordinatsæt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
