Matematik
Vektorer
10. oktober 2006 af
Cecimort (Slettet)
Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig med den her, er gået lidt kold i den..
Bestem længden af vektor a og længden af vektor b når
vektor a*(2*vektor a + vektor b)=13 ,
vektor a*(vektor a + 2*vektor b)=-1 og
(vektor a + vektor b)*vektor b=20
Jeg kender godt længdenformlen, men det er så også det eneste jeg har nået med den opgave...
Håber der er nogen der kan hjælpe mig :)
Bestem længden af vektor a og længden af vektor b når
vektor a*(2*vektor a + vektor b)=13 ,
vektor a*(vektor a + 2*vektor b)=-1 og
(vektor a + vektor b)*vektor b=20
Jeg kender godt længdenformlen, men det er så også det eneste jeg har nået med den opgave...
Håber der er nogen der kan hjælpe mig :)
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
