Matematik

Ligning

11. oktober 2006 af takker_300 (Slettet)
Nogen der vil hjælpe med hvilke regneregler jeg skal bruge til at redegøre for ligningen
(vx+1) - vx = 1/ ((vx+1) + vx )

??..

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2006 af jgthb (Slettet)

jeg kan ikke helt gennemskue, hvad du mener. kan du ikke skrive den eksakte ordlyd af opgaven op

Svar #2
11. oktober 2006 af takker_300 (Slettet)

Hov jeg kopierede ligningen ind fra mit program, men tegnene blev ændret.. der skulle stå kvadratrod alle de steder der står v.
Tror det giver lidt mere mening med det på plads:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2006 af mathon

vx+1 - vx = 1/(2vx+1)

1 = 1/(2vx+1)

2vx+1 = 1

2vx = 0

vx = 0

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2006 af mathon

sqr(x) = 0
giver

x = 0

Svar #5
11. oktober 2006 af takker_300 (Slettet)

men hvorfor giver sqr(x) 0?

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#5:
sqr = square root (formenligt)
Kvadratroden af 0 giver jo 0.

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.