Matematik

Ligning

11. oktober 2006 af Leah (Slettet)
Nogen som kan hjælpe mig ? (:

f'(x) = 10e^2x - 10e^6

Find f'(x)= 0

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2006 af dnadan (Slettet)

Løs ligningen:
0=10e^2x - 10e^6 <=> 0=10(e^(2x))-e^6) Prøv du nu at løse det...

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2006 af mathon

10e^2x - 10e^6 = 0

10e^2x = 10e^6

e^2x = e^6
hvis de to potenser med e som gundtal skal være identiske, skal potenseksponenterne også være identiske,
hvoraf

2x = 6

x = 3

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.