Matematik
Vektorer...?
16. oktober 2006 af
baloon (Slettet)
I en plan er givet tre vektorer a, b og c, hvor
b=c-a , |a|=5 , |c|=3 og a*c=0
a) Beregn længden af vektoren b.
b) Beregn vinklen mellem vektor b og vektor c.
Håber nogle kloge hoveder kan give mig nogle hints til en løsning af opgaverne.
På forhånd tak!
b=c-a , |a|=5 , |c|=3 og a*c=0
a) Beregn længden af vektoren b.
b) Beregn vinklen mellem vektor b og vektor c.
Håber nogle kloge hoveder kan give mig nogle hints til en løsning af opgaverne.
På forhånd tak!
Svar #1
16. oktober 2006 af baloon (Slettet)
Hov, det var ikke meningen at lave 2 indlæg af samme spørgsmål. Kom til at trykke "indsæt svar" 2 gange da den ikke reagere første gang.
Skriv et svar til: Vektorer...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
