Matematik
ligning
25. oktober 2006 af
Fassos (Slettet)
hej.. hvad får I dette til??
10-5x = 4 (x + 1)
5x + 30 - 7 * 2 = 2x + 31 - 6
4x + 15 - 3x - 7 = 12
15x - 12 + 16x - 14 = 36
kunne I også skrive udregningen. Den er også vigtig..
10-5x = 4 (x + 1)
5x + 30 - 7 * 2 = 2x + 31 - 6
4x + 15 - 3x - 7 = 12
15x - 12 + 16x - 14 = 36
kunne I også skrive udregningen. Den er også vigtig..
Svar #1
25. oktober 2006 af Mikziel (Slettet)
Prøv at komme med et forslag så skal jeg nok hjælpe hvis ikke det er rigtigt.
//Mikziel
//Mikziel
Svar #2
25. oktober 2006 af rockowitch (Slettet)
først ganger man 4 ind og får
10-5x=4x+4
herefter er det rimelig nemt at bytte rundt x på den ene side og tal på den anden også reducere til et x i første tilfælde
10-5x=4x+4
herefter er det rimelig nemt at bytte rundt x på den ene side og tal på den anden også reducere til et x i første tilfælde
Svar #3
25. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
10-5x = 4 (x + 1)
10-5x = 4x + 4
10 - 5x + 5x=4x + 4 + 5x
10 =9x + 4
10 - 4 = 9x + 5 - 4
6 =9x
2=3x
2/3=x
hvordan udregner man
5x + 30 - 7 * 2 = 2x + 31 - 6
10-5x = 4x + 4
10 - 5x + 5x=4x + 4 + 5x
10 =9x + 4
10 - 4 = 9x + 5 - 4
6 =9x
2=3x
2/3=x
hvordan udregner man
5x + 30 - 7 * 2 = 2x + 31 - 6
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
