Matematik
Reducer logartime
25. oktober 2006 af
sølvskål (Slettet)
Hejsa.
Jeg er ikke helt klar over, hvordan man reducere disse:
log(x/y)+log(2y)
og
log(10x)-1
På forhånd tak ! :)
Jeg er ikke helt klar over, hvordan man reducere disse:
log(x/y)+log(2y)
og
log(10x)-1
På forhånd tak ! :)
Svar #1
25. oktober 2006 af eightx2 (Slettet)
Brug reglerne:
log(x*y)=log(x)+log(y) og
log(x/y)=log(x)-log(y)
log(x*y)=log(x)+log(y) og
log(x/y)=log(x)-log(y)
Skriv et svar til: Reducer logartime
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
