Matematik
funktions forskrif
25. oktober 2006 af
brunekage (Slettet)
funktions forskrif for halv parabel eller halv cirkel? og hvordan finder den ? når r=10 og centrum (0,0)
F(x)=
F(x)=
Svar #1
25. oktober 2006 af jgthb (Slettet)
Hvad mener du? Har du opgaveteksten?
Umiddelbart ville jeg bare skrive et udtryk for det og så sige det kun gælder for bestemte x- og y-værdier. Men det lyder da som en underlig opgave.
Umiddelbart ville jeg bare skrive et udtryk for det og så sige det kun gælder for bestemte x- og y-værdier. Men det lyder da som en underlig opgave.
Skriv et svar til: funktions forskrif
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
