Matematik

Funktion

27. oktober 2006 af trudifrudi (Slettet)
Hej alle..:)

Om en differentiabel funktion f oplyses at det approksimerende førstegradspolynomium for f i talllet 2 er bestemt ved

p(x)=-1/2x+4

bestem f(2) og f´(2)

En funktion g er bestemt ved

g(x)=v(15-3x)

Gør rede for at også funktionen g har p(x) som approksimerende førstegradspolynomium i tallet 2

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

Hvad er problemet?

Svar #2
27. oktober 2006 af trudifrudi (Slettet)

problemet er at jeg ikke forstår opgaven og ved ikke hvordan jeg skal beregne det..!

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2006 af Lurch (Slettet)

når p(x) er tangent til f(x) i x=2, hvad er sammenhængen mellem p(2) og f(2) så? Hvad har tangenthældningen at gøre med differentialkvotienten til f(x) i x=2?

Svar #4
28. oktober 2006 af trudifrudi (Slettet)

jeg ved det ikke..er ikke så god til det der differentialregning så håber nogen vil hjælpe..!

Svar #5
29. oktober 2006 af trudifrudi (Slettet)

Har virkelig prøvet at løse opgaven men ved slet ikke hvordan jeg skal komme igang..er der slet ik nogen som kan hjælpe mig?

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.