Matematik
Ligning!
29. oktober 2006 af
ColaDrengen (Slettet)
Jeg skal have løst sådan en ligning som denne:
7x + 8 = 30 + 3x + 5
Er der nogen der har en løsning på den? :)
7x + 8 = 30 + 3x + 5
Er der nogen der har en løsning på den? :)
Svar #1
29. oktober 2006 af DrunkenViking (Slettet)
7x + 8 = 30 + 3x + 5
7x - 3x = 30 + 5 - 8
4x = 27
x = 27 / 4
x = 6,75
7x - 3x = 30 + 5 - 8
4x = 27
x = 27 / 4
x = 6,75
Skriv et svar til: Ligning!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
