Matematik
Ligning
30. oktober 2006 af
Karise (Slettet)
Ligningen lyder x^4-2x^2-8=0
Der skal man bruge det i kalder nul reglen, men hvordan lyder den.
Der skal man bruge det i kalder nul reglen, men hvordan lyder den.
Svar #1
30. oktober 2006 af McMaster (Slettet)
Du må omforme ledderne, så der står x^4-2x^2 = 8
X^2 *((x^2)-2) = 8 så skal enten x^2 = 8 eller x^2= 10 og x skal altså være +-sqrt(8) eller +-sqrt(10)
Prøv at regn igennem og tjek med din formelsamling!
X^2 *((x^2)-2) = 8 så skal enten x^2 = 8 eller x^2= 10 og x skal altså være +-sqrt(8) eller +-sqrt(10)
Prøv at regn igennem og tjek med din formelsamling!
Svar #4
30. oktober 2006 af silian (Slettet)
#2:
sqrt står for square root eller på dansk - kvadratrod.
sqrt står for square root eller på dansk - kvadratrod.
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
