Matematik

Tal

04. november 2006 af godfy (Slettet)
Hej

Er der nogle som giver mig en def. på hvad R, Z og N står for når vi taler om talmængder, altså når der f.eks. står i en opgave at "find samtlige tal t for talpar hvor t € R"

Hvordan defineres R, Z og N?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2006 af Matkaj

N=alle positive hele tal
Z = alle de hele tal
R = alle de reelle tal (dem der kan skrives som heltalsbrøk og dem der ikke kan)

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2006 af Matkaj

se også:
http://da.wikipedia.org/wiki/Reelle_tal

Svar #3
05. november 2006 af godfy (Slettet)

mange tak :)

Skriv et svar til: Tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.