Engelsk
Hurtig oversættelse
05. november 2006 af
Lucky#1857 (Slettet)
Oversæt til engelsk.
Den information, eleverne modtog, var helt utilstrækkelig. De vidste ikke, hvor de skulle henvende sig, eller hvem der kunne give dem yderligere oplysninger. De havde forstået, at der var to muligheder åbne for dem, men hvilken af dem var den bedste? Dem, der anbefalede den ene mulighed, brugte argumenter, som virkede overbevisende, måske endda for overbevisende. Skjulte de ting, som burde siges åbent? Dem, der anbefalede den anden mulighed, virkede mere afdæmpede i deres argumentation, men var måske ærligere. Hvem ved? Eleverne ville gerne have svar på alle disse spørgsmål, men det var ikke så nemt.
The information that the students received was insufficient. They did not know where to or who there could give them further information. They had understood that there were two options for them, but which one of them were the best? Those, who recommended the first option, used arguments which seemed convincing, maybe even too convincing. Did they hide things which should be said openly? Those who recommended the other option seemed more restrained in their argumentation, but were maybe being more honest. Who knows? The students wanted the answers for all these questions but it was not that easy.
Den information, eleverne modtog, var helt utilstrækkelig. De vidste ikke, hvor de skulle henvende sig, eller hvem der kunne give dem yderligere oplysninger. De havde forstået, at der var to muligheder åbne for dem, men hvilken af dem var den bedste? Dem, der anbefalede den ene mulighed, brugte argumenter, som virkede overbevisende, måske endda for overbevisende. Skjulte de ting, som burde siges åbent? Dem, der anbefalede den anden mulighed, virkede mere afdæmpede i deres argumentation, men var måske ærligere. Hvem ved? Eleverne ville gerne have svar på alle disse spørgsmål, men det var ikke så nemt.
The information that the students received was insufficient. They did not know where to or who there could give them further information. They had understood that there were two options for them, but which one of them were the best? Those, who recommended the first option, used arguments which seemed convincing, maybe even too convincing. Did they hide things which should be said openly? Those who recommended the other option seemed more restrained in their argumentation, but were maybe being more honest. Who knows? The students wanted the answers for all these questions but it was not that easy.
Svar #1
05. november 2006 af Fingersen (Slettet)
The information that the students received was insufficient.
They did not know where to (go,) or who /there/ could give them further information.
They had understood that /there were/ two options (were open) for them, but which one /of them were/(was) the best?
Those/,/ who recommended the first option/,/ used arguments which seemed convincing, maybe even too convincing.
Did they hide things which should be said openly?
Those who recommended the /other/(second) option seemed more restrained in their argumentation, but were maybe /being/ more honest.
Who knows?
The students wanted the answers /for/(to) all these questions(,) but it was not that easy.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
They did not know where to (go,) or who /there/ could give them further information.
They had understood that /there were/ two options (were open) for them, but which one /of them were/(was) the best?
Those/,/ who recommended the first option/,/ used arguments which seemed convincing, maybe even too convincing.
Did they hide things which should be said openly?
Those who recommended the /other/(second) option seemed more restrained in their argumentation, but were maybe /being/ more honest.
Who knows?
The students wanted the answers /for/(to) all these questions(,) but it was not that easy.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #4
05. november 2006 af Dunnar (Slettet)
Hvor spøjst at Lucky#1857 opretter et indlæg og får et svar, som KMH så takker for... En lille undersøgelse af de to brugere viser, at de går på samme skole og sjovt nok hedder det samme - er vi mon ude i lidt personlighedsspaltning her?
Skriv et svar til: Hurtig oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
