Matematik
ligning
07. november 2006 af
noveau (Slettet)
hey jeg har problemer med
5/x+2 - 2/x-1 = 4/x+2
skal jeg gange over kors og hvorledes skal det skrives op. det ville hjælpe mest hvis i gad lave en hypotetisk opgave der mindede om, så ska jeg nok selv finde ud af resten.
... ellers spørger jeg jo bare igen! =)
5/x+2 - 2/x-1 = 4/x+2
skal jeg gange over kors og hvorledes skal det skrives op. det ville hjælpe mest hvis i gad lave en hypotetisk opgave der mindede om, så ska jeg nok selv finde ud af resten.
... ellers spørger jeg jo bare igen! =)
Svar #1
07. november 2006 af Kemiersjov (Slettet)
Prøv at gange med x på begge side af lighedstegnet. Jeg vil tro, du kan løse opgaven herefter.
Svar #2
07. november 2006 af Østjyden (Slettet)
Som du skriver den der, får du at 6=6.. Der er ingen parenteser?
Som fx 5/(x+2)-2/(x-1)=4/(x+2)?
Som fx 5/(x+2)-2/(x-1)=4/(x+2)?
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
