Matematik
Mat 3H Opgave 434 - Differentialligning
12. november 2006 af
SirBille (Slettet)
Hej.
Jeg skal løse differentialligningen
dy/dx = (yx + 2y) / x
(x0,y0) = (1,1)
Hvordan dælen gør jeg det?
Skal det gøres via seperation af de variabler?
Jeg skal løse differentialligningen
dy/dx = (yx + 2y) / x
(x0,y0) = (1,1)
Hvordan dælen gør jeg det?
Skal det gøres via seperation af de variabler?
Svar #1
12. november 2006 af allan_sim
#0.
Ved at sætte y uden for parentes, får du differentialligningen
dy/dx = y(x+2)/x
og på denne anvendes separation.
Ved at sætte y uden for parentes, får du differentialligningen
dy/dx = y(x+2)/x
og på denne anvendes separation.
Svar #2
12. november 2006 af SirBille (Slettet)
ej for dælen jeg er en idiot!
Nu bliver jeg næsten sur over det var så let :)
Mange tak..
Nu bliver jeg næsten sur over det var så let :)
Mange tak..
Skriv et svar til: Mat 3H Opgave 434 - Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
