Matematik

integration

12. november 2006 af MissiMissy (Slettet)
hejsa hvordan løser man 1'eren i opgave 5, har svært ved at se nogen regneregler for det??
opgaven er her:

http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2000/2000-8-5M.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2006 af Guruen (Slettet)

brug substitution.. t= x^2+1

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2006 af mathon

t= x^2+1, hvormed dt/dx=2x
eller
dt=2x*dx

S x*sin(x^2+1)dx

1/2*S sin[x^2+1]*[2x*dx]

substituer i de kantede parenteser
og
tilbagesubstituer t = x^2+1 i den fundne stamfunktion F(t).

Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.