Dansk
Opgave
12. november 2006 af
Fassos (Slettet)
Godaften alle sammen..
Inde på den her side.. er opgaven http://www.byggemarkedscase.dk/opgave_dansk.asp?pageid=6
Jeg skal lave en analyse af reklame.. Nogen der kan hjælpe mig med AIDA modellen.-.
Jeg ved ikke hvad det er?
Mvh
Fassos
Inde på den her side.. er opgaven http://www.byggemarkedscase.dk/opgave_dansk.asp?pageid=6
Jeg skal lave en analyse af reklame.. Nogen der kan hjælpe mig med AIDA modellen.-.
Jeg ved ikke hvad det er?
Mvh
Fassos
Svar #1
12. november 2006 af Fassos (Slettet)
Mit bud :
Reklamer
Hvem er afsenderen ?
Råd & Dåd
Hvilken vare skal reklamen sælge ?
De skal sælge en lås som er en udvalgsvarer.
Hvilket medie er reklamen indtrykket i?
tilbudsavis
Hvilket årstal er reklamen fra ?
2006
Hvem er modtageren/målgruppen?
alder 25-35 år
køn : Mænd mest
Erhverv : Ingen ideer
Dem der har behov for dem der interesser sig for det. Har brug for det. Det er lige meget med hvilket køn det er for vi er ikke alle sammen ens.
Reklamer
Hvem er afsenderen ?
Råd & Dåd
Hvilken vare skal reklamen sælge ?
De skal sælge en lås som er en udvalgsvarer.
Hvilket medie er reklamen indtrykket i?
tilbudsavis
Hvilket årstal er reklamen fra ?
2006
Hvem er modtageren/målgruppen?
alder 25-35 år
køn : Mænd mest
Erhverv : Ingen ideer
Dem der har behov for dem der interesser sig for det. Har brug for det. Det er lige meget med hvilket køn det er for vi er ikke alle sammen ens.
Svar #2
15. november 2006 af SomeOneMore (Slettet)
#0 AIDA står for
AttentionInterestDesireAction
Du skal altså analysere hvilke elementer i reklamen der er opmærksomhedskaber (hvad fanger øjnene) = Attention; hvad skaber så den videre interesse for at undersøge nærmere/se mere af reklamen? =Interest; Hvad er det der skaber et behov, eller et ønske om at eje/købe genstanden i reklamen? = Desire; Hvad fører til handling (hvad gør/hvordan finder man ud af, hvordan man erhverver genstanden)? = Action
AttentionInterestDesireAction
Du skal altså analysere hvilke elementer i reklamen der er opmærksomhedskaber (hvad fanger øjnene) = Attention; hvad skaber så den videre interesse for at undersøge nærmere/se mere af reklamen? =Interest; Hvad er det der skaber et behov, eller et ønske om at eje/købe genstanden i reklamen? = Desire; Hvad fører til handling (hvad gør/hvordan finder man ud af, hvordan man erhverver genstanden)? = Action
Skriv et svar til: Opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
