Matematik
ligning for tangenten
14. november 2006 af
mariaklara (Slettet)
En integralkurve til differentialligning :
dy/dx = xy - y^2/x + y +1 ( går gennem P(1,2)
skal bestemme en ligning for tangenten til integralkurven i P
y' = xy - y^2/x + y +1 = 1*2 - 2^2/1 +1+1
= -4/1 + 4= 0
y = 2+0 (x-1) = 2x
jeg er i tvivl om det her er rigtigt???
En integralkurve til differentialligning :
dy/dx = xy - y^2/x + y +1 ( går gennem P(1,2)
skal bestemme en ligning for tangenten til integralkurven i P
y' = xy - y^2/x + y +1 = 1*2 - 2^2/1 +1+1
= -4/1 + 4= 0
y = 2+0 (x-1) = 2x
jeg er i tvivl om det her er rigtigt???
Skriv et svar til: ligning for tangenten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
