Matematik
Linging med 3 ubekendte
18. november 2006 af
koliko (Slettet)
Hej jeg sider og roder med en ligning med 3 ubekendte:
Jeg kan bare ikke komme i gang med den.
Oplysninger som jeg her er :
906560 = b1*7^3+b2*7^2+b3*7
Jeg skal finde fre til hvad b1 er.
Er du nogen som kan sætte mig i gang. jeg skal isolere b2 og b3 og derefter få b1.
Jeg kan bare ikke komme i gang med den.
Oplysninger som jeg her er :
906560 = b1*7^3+b2*7^2+b3*7
Jeg skal finde fre til hvad b1 er.
Er du nogen som kan sætte mig i gang. jeg skal isolere b2 og b3 og derefter få b1.
Svar #1
18. november 2006 af Madsst (Slettet)
En ligning med 3 ubekendte kan ikke løses til et tal. Men du kan selvfølgelig isolerer den ene ubekendte.
Svar #2
18. november 2006 af koliko (Slettet)
Men hvis jeg har et resultat som siger
906560= a * 7^3, hvordan kan jeg nemmest find frem til a.
906560= a * 7^3, hvordan kan jeg nemmest find frem til a.
Svar #3
19. november 2006 af Matrix (Slettet)
Hvis du har 3 ubekendte, skal du også have tre ligninger, for at kunne bestemme alle ubekendte.
Dit 2. spg:
7^3=343
906560= 343a <=>
a=906560/343
Eller er det ikke det du mener?
Dit 2. spg:
7^3=343
906560= 343a <=>
a=906560/343
Eller er det ikke det du mener?
Skriv et svar til: Linging med 3 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
