Matematik
funktion
18. november 2006 af
newroz (Slettet)
y = - (2/7) - x + 3
c) Beregn x når y = 4 .
y = - (2/7) - x + 3?
Indsæt 4 istedet for y, og isoler x.
4 = - (2/7) - x + 3
er det sådan så
4-3=1
1/-2/7=-0,0714
synes ik det passer håber for svar
y = - (2/7) - x + 3
c) Beregn x når y = 4 .
y = - (2/7) - x + 3?
Indsæt 4 istedet for y, og isoler x.
4 = - (2/7) - x + 3
er det sådan så
4-3=1
1/-2/7=-0,0714
synes ik det passer håber for svar
Svar #1
18. november 2006 af Lurch (Slettet)
står der 2/7 ganget med x i din ligning?
y = -(2/7)*x + 3
y = -(2/7)*x + 3
Svar #2
18. november 2006 af Einstein_15 (Slettet)
-(2/7)+3-x=4 <=>-(2/7)-x=1 <=>-x=1+(2/7) <=> x=-1,2857
Så skulle den gerne passe..
Tænkte på, om en af jer måske ville kigge forbi det indlæg der hedder "cirklen"
Så skulle den gerne passe..
Tænkte på, om en af jer måske ville kigge forbi det indlæg der hedder "cirklen"
Svar #3
19. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Der gælder ikke, at x = -1,2857, da det er en afrundet værdi. Derimod er
x = -9/7
Der gælder ikke, at x = -1,2857, da det er en afrundet værdi. Derimod er
x = -9/7
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
