Matematik

0 eller -0

19. november 2006 af MissiMissy (Slettet)
hej hvis jeg nu har en vektor der hedder a=(3,0) er så hatte a=(-0,3)???

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

-0 ...er lig med... 0

a<sub>hat</sub>(0,3)

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

...eller du kan jo godt skrive â=(-0,3) for forståelsens skyld. :) Det giver ingen forskel.

Svar #3
19. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

jo det gør det hvis jeg nu skal plusse den sammen med vektor b=(3,4) for så tæller fortegnet jo..

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2006 af -Zeta- (Slettet)

â + b = (0+3,3+4) = (3,7)

â + b = (-0+3,3+4) = (3,7)

Svar #5
19. november 2006 af MissiMissy (Slettet)

nååååååååååår ej hold kæft det var dumt sagt.. sorry du har ret.. men tusind tak for hjælpe..hehe
;)

Skriv et svar til: 0 eller -0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.