Matematik

Ligninger

19. november 2006 af Hans4444 (Slettet)
Er disse ligninger rigtige og hvordan finder jeg grundmængden?

1) 10/x=5
L=50

2)x^2-4x=0
L=0

Er disse rigtige og hvordan vil i finde grundmængden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2006 af mathon

1) 10/x=5
L={2}

2)x^2-4x=0
eller

x(x-4)=0.....benyt 0-reglen
L={0,4}

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2006 af mathon

1) 10/x=5 med Grundmængde Ro....(R\{0})

2)x^2-4x=0 med Grundmængde R

Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.