Matematik
haster. mat afl. i dif. ligninger
20. november 2006 af
trinetisseble (Slettet)
dy/dx = 4*y^2*x
Løsningen er -0,5x^-2
Bestem samtlige løsninger til dif. ligninge.
Hvordan gør jeg det?????
en af løsningskurvene har ligningen y= f(x) og går gemmen punktet (0,½)
angiv definitionsmængden for denne løsning og bestem f´(0) Hvordan gør jeg det???
y* dy/dx = x+1.
bestem den fuldstændige løsning til dif. ligningen???
Hvordan gør jeg det??
bestem den forskrift for den løsning y=f(x), hvis graf går gennem punktet (1,2)
dy/dx = 0,2*x* 1/y
bestem samtlige løsninger??????
Bestem den løsning der går gennem punktet (5,-3)
Please.. skal afl. imrogen.. er meget i tvivl, specielt med at finde samtlige løsniger.. tror det er noget med C.. Så please hjælp mig hurtigt
Løsningen er -0,5x^-2
Bestem samtlige løsninger til dif. ligninge.
Hvordan gør jeg det?????
en af løsningskurvene har ligningen y= f(x) og går gemmen punktet (0,½)
angiv definitionsmængden for denne løsning og bestem f´(0) Hvordan gør jeg det???
y* dy/dx = x+1.
bestem den fuldstændige løsning til dif. ligningen???
Hvordan gør jeg det??
bestem den forskrift for den løsning y=f(x), hvis graf går gennem punktet (1,2)
dy/dx = 0,2*x* 1/y
bestem samtlige løsninger??????
Bestem den løsning der går gennem punktet (5,-3)
Please.. skal afl. imrogen.. er meget i tvivl, specielt med at finde samtlige løsniger.. tror det er noget med C.. Så please hjælp mig hurtigt
Skriv et svar til: haster. mat afl. i dif. ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
