Matematik

Hjælp til at finde ligning for asymptote!

20. november 2006 af ElectrcBoogie (Slettet)
Jeg har denne funktion:

f(x)=3x^2+8/x+4

Jeg skal så bestemme ligningen for hver af asymptoterne! Jeg har problemer med at finde ligningen for den skrå asymptote!

En venlig sjæl til hjælp!? :)

Svar #1
20. november 2006 af ElectrcBoogie (Slettet)

Ingen der kan hjælpe?

Svar #2
20. november 2006 af ElectrcBoogie (Slettet)

Slet ingen overhovedet? Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre!

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2006 af mathon

f(x)=3x^2+8/(x+4) , x€R\{-4}

f(x)=3x^2+8/(x+4) = 3x-12+56/(x+4)

lim f(x)= ???
x->-4^+


lim f(x)= ???
x->-4^-

lim f(x)=???
x->-oo

lim f(x)=???
x->oo

Skriv et svar til: Hjælp til at finde ligning for asymptote!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.