Matematik

Ligning C

21. november 2006 af raasmus (Slettet)
Jeg har denne ligning, men kan ikke få den til at passe.
8(4-3x) = -94-6x
en som vil hjælpe ..

min egen løsning:
8(4-3x) = -94-6x
32-24x = -94-6x
-18x = -62
18x = 62
x =

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2006 af FredeW (Slettet)

Det er tredje skridt, hvor det går galt. Du har -6x og lægger 24x til. Så får du ikke -18x, men...?

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2006 af Shase (Slettet)

Giver den ikke bare x = 9/31 ?

Svar #3
21. november 2006 af raasmus (Slettet)

svar #1 > det giver vel 30 så ?

Svar #4
21. november 2006 af raasmus (Slettet)

svar #2 > vil du forklare hvordan du kommer frem til det ?

Svar #5
21. november 2006 af raasmus (Slettet)

svar #2 > vil du forklare hvordan du kommer frem til det ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2006 af jeanettebj (Slettet)

Der er en fejl i trejde skridt hvor du istedet for at trække 32 fra på højre side, så ligger du dem til. Hvis du retter det skulle du gerne få ligningen til at give x=7

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2006 af jeanettebj (Slettet)

Der er en fejl i trejde skridt hvor du istedet for at trække 32 fra på højre side, så ligger du dem til. Hvis du retter det skulle du gerne få ligningen til at give x=7

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2006 af FredeW (Slettet)

Haha, glem #1 og lyt til Jeanette i stedet for. Jeg forvirrer vist bare mere, end jeg gavner :-)

Svar #9
21. november 2006 af raasmus (Slettet)

Ja, det gjorde den også.
tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Ligning C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.