Andre fag
Et godt råd!
03. marts 2004 af
erdos (Slettet)
Vil bare råde studi-brugerne til at flyve med Quantas....
Quantas er det australske luftfartsselskab.
Efter hver flyvning udfylder piloten en fejlrapport, der overfor mekanikerne synliggør hvilke problemer, der har været med maskinen under flyvningen, som kræver reparation eller rettelse. Blanketten er et stykke papir, som piloten udfylder, og som mekanikerne derefter læser, hvorefter de retter op på problemet. De oplyser så skriftligt på blankettens nederste halvdel hvilke udbedringer de har foretaget, og piloten gennemlæser derefter rapporten inden næste flyvning. Ingen skal påstå, at personalet på jorden og mekanikerne mangler humoristisk sans!
Her er nogle virkelige registrerede klager over manglende vedligeholdelse og problemer, som Quantas piloter har indleveret, samt hvilken løsning vedligeholdelsespersonalet har noteret.
Forresten, så er Quantas det eneste større flyselskab, der aldrig har haft en alvorlig ulykke! (7,9,13)
>P = Problem indberettet af piloten.
>S = Svar noteret af mekanikeren.
>P: Inderste hjul i venstre side skal næsten skiftes.
>S: Har næsten skiftet inderste hjul i venstre side!
>P: Test-flyvningen gik OK, bortset fra, at den automatiske landing
var noget hård.
>S: Der er ikke installeret automatisk landing på dette fly.
>P: Propel nr. 2 får ikke tilført nok propelsmørelse.
>S: Tilførsel til propel nr. 2 normal. Tilførslen til propel nr. 1, 3
og 4 er i uorden!
>P: Et eller andet sidder løst i cockpittet.
>S: Et eller andet er blevet strammet i cockpittet.
>P: Døde insekter på forruden.
>S: Levende insekter er i restordre.
>P: Autopiloten udløser et fald på 200 fod, når flyvehøjden skal
fastholdes.
>S: Kan ikke genskabe problemet på landjorden!
>P: Bevis på læk i højre sides landingsstel.
>S: Beviset fjernet.
>P: Lyden i samtaleanlægget er utroligt høj.
>S: Lyden i samtaleanlægget indstillet til et mere troværdigt niveau.
>P: Modstandslåse får gashåndtaget til at sidde fast.
>S: Det er ligesom dét, de er der for...
>P: Radioen ude af drift.
>S: Radioen er altid ude af drift, når den står på OFF.
>P: Har en mistanke om revne i forruden.
>S: Har en mistanke om, at du har ret!
>P: Mangler motor nr. 3.
>S: Motoren fundet på højre vinge efter kort eftersøgning.
>P: Flyet opfører sig sjovt.
>S: Flyet har fået besked på at tage sig sammen, flyve ordentligt og
være lidt seriøst!
>P: Radaren brummer.
>S: Har omprogrammeret radaren til tale.
>P: Mus i cockpittet.
>S: Kat installeret.
Er der nogen, der stadig ikke har flyskræk ... ?
Hygge...., Kalle!
Quantas er det australske luftfartsselskab.
Efter hver flyvning udfylder piloten en fejlrapport, der overfor mekanikerne synliggør hvilke problemer, der har været med maskinen under flyvningen, som kræver reparation eller rettelse. Blanketten er et stykke papir, som piloten udfylder, og som mekanikerne derefter læser, hvorefter de retter op på problemet. De oplyser så skriftligt på blankettens nederste halvdel hvilke udbedringer de har foretaget, og piloten gennemlæser derefter rapporten inden næste flyvning. Ingen skal påstå, at personalet på jorden og mekanikerne mangler humoristisk sans!
Her er nogle virkelige registrerede klager over manglende vedligeholdelse og problemer, som Quantas piloter har indleveret, samt hvilken løsning vedligeholdelsespersonalet har noteret.
Forresten, så er Quantas det eneste større flyselskab, der aldrig har haft en alvorlig ulykke! (7,9,13)
>P = Problem indberettet af piloten.
>S = Svar noteret af mekanikeren.
>P: Inderste hjul i venstre side skal næsten skiftes.
>S: Har næsten skiftet inderste hjul i venstre side!
>P: Test-flyvningen gik OK, bortset fra, at den automatiske landing
var noget hård.
>S: Der er ikke installeret automatisk landing på dette fly.
>P: Propel nr. 2 får ikke tilført nok propelsmørelse.
>S: Tilførsel til propel nr. 2 normal. Tilførslen til propel nr. 1, 3
og 4 er i uorden!
>P: Et eller andet sidder løst i cockpittet.
>S: Et eller andet er blevet strammet i cockpittet.
>P: Døde insekter på forruden.
>S: Levende insekter er i restordre.
>P: Autopiloten udløser et fald på 200 fod, når flyvehøjden skal
fastholdes.
>S: Kan ikke genskabe problemet på landjorden!
>P: Bevis på læk i højre sides landingsstel.
>S: Beviset fjernet.
>P: Lyden i samtaleanlægget er utroligt høj.
>S: Lyden i samtaleanlægget indstillet til et mere troværdigt niveau.
>P: Modstandslåse får gashåndtaget til at sidde fast.
>S: Det er ligesom dét, de er der for...
>P: Radioen ude af drift.
>S: Radioen er altid ude af drift, når den står på OFF.
>P: Har en mistanke om revne i forruden.
>S: Har en mistanke om, at du har ret!
>P: Mangler motor nr. 3.
>S: Motoren fundet på højre vinge efter kort eftersøgning.
>P: Flyet opfører sig sjovt.
>S: Flyet har fået besked på at tage sig sammen, flyve ordentligt og
være lidt seriøst!
>P: Radaren brummer.
>S: Har omprogrammeret radaren til tale.
>P: Mus i cockpittet.
>S: Kat installeret.
Er der nogen, der stadig ikke har flyskræk ... ?
Hygge...., Kalle!
Svar #3
03. marts 2004 af Fjolset (Slettet)
Hahahah,pisse sjovt (NOT)
Hvadså kalle din wannabe Amin Jensen vægten er der sikkert intet i vejen med du skal måske bare øve lidt med dine vitser, fordi
YOU SUCK!
Hvadså kalle din wannabe Amin Jensen vægten er der sikkert intet i vejen med du skal måske bare øve lidt med dine vitser, fordi
YOU SUCK!
Skriv et svar til: Et godt råd!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
