Matematik
alder
27. november 2006 af
barbie_girl (Slettet)
Proudence er 24 år .Hun er dobbelt så gammel som hendes mand var da hun var lige så gammelsom hendes mand er nu . Hvor gammel er hendes mand?
hjælp!!
hjælp!!
Svar #3
27. november 2006 af Jean
Ro på Barbie, giv lige folk tid til at svare ik?
Vink: Du skal sikkert opstille det du ved i en ligning hvor du kalder mandens alder for x for eksempel.
Vink: Du skal sikkert opstille det du ved i en ligning hvor du kalder mandens alder for x for eksempel.
Svar #4
27. november 2006 af fixer (Slettet)
Kald Proudence og hendes mands nuværende aldre hhv. P og M. Kald deres respektive aldre på det tidspunkt, hvor hun var ligeså gammel, som han er nu, for hhv. p1 og m1.
Så gælder:
P = 24
P = 2m1
og der mangler een ligning for at kunne løse ligningssystemet. Kan du se, hvor den kommer fra ?
Så gælder:
P = 24
P = 2m1
og der mangler een ligning for at kunne løse ligningssystemet. Kan du se, hvor den kommer fra ?
Skriv et svar til: alder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
