Matematik
håber nogen kan hjælpe-svær opgave?
29. november 2006 af
susisse (Slettet)
Kan slet ikke finde ud af hvordan jeg skal løse denne opgave:
y er en funktion af tident. Idet y måles i radianer og t måles i sekunder, tilfredsstiller y differentialligningen d^2y / dt^2 + 9p^(phi)2y = 0
Bestem udsvinget y som funktion af tident, når det oplyses at det maksimale udsving er p/8 for t = 1/2
Håber nogen vil og kan hjælpe mig. På forhånd tak:)
y er en funktion af tident. Idet y måles i radianer og t måles i sekunder, tilfredsstiller y differentialligningen d^2y / dt^2 + 9p^(phi)2y = 0
Bestem udsvinget y som funktion af tident, når det oplyses at det maksimale udsving er p/8 for t = 1/2
Håber nogen vil og kan hjælpe mig. På forhånd tak:)
Svar #1
29. november 2006 af susisse (Slettet)
hov der skal stå ved differentialligningen: d^2y / dt^2 + 9(phi)^2*y =0
Og det maksimale udsbibg: Phi / 8 for t =1/2
Og det maksimale udsbibg: Phi / 8 for t =1/2
Skriv et svar til: håber nogen kan hjælpe-svær opgave?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
