Matematik
Ligninger med nulreglen.
30. november 2006 af
Yaro Yaro (Slettet)
En flink sjæl der vil vise mig hvordan man regner sådan et stykke ud. Jeg har nemlig en række stykker for, og vil gerne have et eksempel at gå udfra.
Så vil nogen løse følgende ved hjælp af 0 reglen med mellemregninger?
x2 + 8x = 0..
og det er x i anden
Så vil nogen løse følgende ved hjælp af 0 reglen med mellemregninger?
x2 + 8x = 0..
og det er x i anden
Svar #1
30. november 2006 af eleka (Slettet)
x*(x+8)=0 <=>
x=0 eller x=-8,
idet den ene eller den anden skal give 0.
x=0 eller x=-8,
idet den ene eller den anden skal give 0.
Skriv et svar til: Ligninger med nulreglen.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
