Matematik

Matematik i den større skriftlige opgave?

04. december 2006 af Noctiluca (Slettet)
Tja. Så er det (endelig?) tid til at 3.g'erne begynder at overveje hvad de vil skrive om i deres større skriftlige opgave - først og fremmest hvilket fag, dernæst hvilket emne.

Personligt er jeg i tvivl om faget. Af den grund vil jeg høre om der er nogen af jer der enten har skrevet eller har tænkt jer at skrive i matematik?

Jeg holder faktisk rigtig meget af matematik. Ja, nok til at overveje at læse det efter gymnasiet, og jeg klarer mig da også til 10/11. Men stadigvæk virker den større skriftlige opgave i matematik som noget umådeligt kompliceret, og der må da være en grund til at der årligt kun er 3 elever på hele skolen der vælger at skrive i faget.

Så mit spørgsmål er, er det så svært som det virker? Er det ikke umådeligt svært i matematik at skrive om et emne man aldrig før har haft om? Og er det svært at score de høje karakterer?

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. december 2006 af Asger_ss (Slettet)

jeg skal selv skrive i matematik, sværhedsgraden er noget du planlægger med din lære, denne kender jo dine evner og kan derfor hjælpe dig med at lave en opgave som passer til dit niveau. jeg selv skal skrive om pi, bare inde for dette emne kan sværhedsgraden varriere meget. hvad karakter angår vil jeg ikke tro det er svæere end andre fag, og alt efter hvor god du er er vil det jo nemmere at få en god karakter

Skriv et svar til: Matematik i den større skriftlige opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.