Matematik

Skrives pænere?

04. december 2006 af viggojensens (Slettet)
Kan dette skrives pænere på en eller anden smart måde?

1/(e^3)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nah, det trot jeg ikke. Dog er:

<u>1</u> = x<sup>-1</sup>
x

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2006 af Jelly (Slettet)

så derfor: e^-3

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2006 af Jelly (Slettet)

men det er jo bare den samme måde at skrive det du skrev på ...

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

1/(e^3) = 0,005 = 1/20

Hvis det må regnes ud i "tilnærmelsesvis" værdi?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2006 af -Zeta- (Slettet)

0,05*

Skriv et svar til: Skrives pænere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.