Fysik

Udregning...

05. december 2006 af Liiinee (Slettet)
Ovenstående (I,U)-karakteristik for A kan tilnærmet angives på formen:

y = ax + b <-> Up = -Ri*I +U0 .

Den tilhørende modstand Ri beregnes:
Der gælder Ri = -a (hældningskoefficienten)

-Ri = a = deltaY/deltaX = (0,64V – 1,4V)/(100mA – 10mA) * 1000 = -8,44ohm <->
Ri = -(-8,4) = 8,44ohm

Spændingen U0 = b beregnes. (I,U) = (10,1,4) indsættes i Up = -Ri*I +U0:

1,4 = -8,44ohm*0,01A + U0 <-> U0 = 1,484V

Imax (skæring med x-aksen) beregnes:

Up = 0 <-> -8,44ohm*I + 1,484V = 0 <-> I = 0,1758A
Imax = 175,8mA


Passer det ?
det første led? det giver da ikke så mange ohm ?? vel ?

Svar #1
05. december 2006 af Liiinee (Slettet)

ER DET SLET INGEN ?

FOLK COME ONNNN!

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2006 af mathon

...normalt angives I som en funktion af U, da det er U, som betinger I og ikke omvendt...

Svar #3
05. december 2006 af Liiinee (Slettet)

jamen, kan du så skrive, hvordan jeg SÅ skal skrive det ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2006 af mathon

...er der ikke noget ydre kredsløb og dermed en Ry?...

Svar #5
05. december 2006 af Liiinee (Slettet)

kan du ikke sende mig din mail.
det er meger nemmere, hvis du ser hele opgaven

Svar #6
05. december 2006 af Liiinee (Slettet)

?????????????????????????????????????????????????????+

Skriv et svar til: Udregning...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.