Matematik
y``
16. april 2002 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har været syg, og har derfor ikke været til starten af disse.
1: y``=2y+y`, jeg skal bestemme en funktion?
2:y``=-y
3:y``=sin(3x)+x^2-2x+1
Hvad er det egentlig jeg skal gøre. Kan der gives et bud trin for trin, og eventuelt forklaring.På forhånd tak U::A
1: y``=2y+y`, jeg skal bestemme en funktion?
2:y``=-y
3:y``=sin(3x)+x^2-2x+1
Hvad er det egentlig jeg skal gøre. Kan der gives et bud trin for trin, og eventuelt forklaring.På forhånd tak U::A
Skriv et svar til: y``
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
