Matematik
HJÆLP! trigonometri!!!!
17. december 2006 af
Lady-Ludvig (Slettet)
er ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre her...
min opgave lyder:
Opgave 2
Angiv vinklerne v, u og w idet
v E [90grader;180grader]og cosv=-cos55 grader
u E [180grader;360grader]og cosu= cos35 grader
w E [90grader;180grader] og sinw= sin35 grader
Hint: tegn en enhedscirkel og marker hhv -cos (55°), cos(35°) og sin (35°) for derved at finde en anden vinkel med samme cosinus eller sinus
jeg har forsøgt mig med formlen: Cos(-v)=cosv
og jeg fik:
1)= 235 grader
2) = 325 grader
3) = 145 grader
har jeg grebet det helt forkert an?
er ikke helt sikker på hvad jeg skal gøre her...
min opgave lyder:
Opgave 2
Angiv vinklerne v, u og w idet
v E [90grader;180grader]og cosv=-cos55 grader
u E [180grader;360grader]og cosu= cos35 grader
w E [90grader;180grader] og sinw= sin35 grader
Hint: tegn en enhedscirkel og marker hhv -cos (55°), cos(35°) og sin (35°) for derved at finde en anden vinkel med samme cosinus eller sinus
jeg har forsøgt mig med formlen: Cos(-v)=cosv
og jeg fik:
1)= 235 grader
2) = 325 grader
3) = 145 grader
har jeg grebet det helt forkert an?
Skriv et svar til: HJÆLP! trigonometri!!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
