Matematik
vektor a vinkelret på vektor b
20. december 2006 af
jacokos (Slettet)
Jeg har fået givet to vektorer.
Vektor a = (3,-1,t) og vektor b =(t,3,5) og jeg skal så bestemme t således at vektor a er vinkelret på vektor b.
Er det ikke bare at sige:
vektor a * vektor b = 0 <=>
a1*b1+a2*b2+a3*b3=0 , og så isolere t i denne ligning ?
Vektor a = (3,-1,t) og vektor b =(t,3,5) og jeg skal så bestemme t således at vektor a er vinkelret på vektor b.
Er det ikke bare at sige:
vektor a * vektor b = 0 <=>
a1*b1+a2*b2+a3*b3=0 , og så isolere t i denne ligning ?
Skriv et svar til: vektor a vinkelret på vektor b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
