Matematik

Ligninger med brøker

05. januar 2007 af Mageed007 (Slettet)
Hej jeg har brug for hjælp inden for de her ligninger..

(x-3)/2+41/2 = 4x/5
4(x-1)/3 = x/2
2x+x/2 = 9x/6+4
(3x-2)/5 = 3x/4-1
Jeg håber der er nogle her som kan give en god forklaring.
1/4 = betyder 1 ud af 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Første opgave: http://peecee.dk/?id=20361
Prøv selv at lave resten selv først, så kigger vi det igennem bagefter. :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2007 af mathon

og
endnu en
se
http://peecee.dk/?id=20362


Svar #3
05. januar 2007 af Mageed007 (Slettet)

Mange tusind tak til Zeta og mathon =)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Udnyt dog den partielle sum!

Skriv et svar til: Ligninger med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.