LaTeX

Test af LaTeX 2

06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)
Da den første tråd ( https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=294827 )er fuldkommen ulæselige efterhånden, kan man prøve sine LaTeX-koder her:
c^2 = a^2 + b^2
Det skrives som c^2 = a^2 + b^2 hvor FJERN naturligvis fjernes.

Svar #1
06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)

Ups,
, naturligvis!

Svar #2
06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)

Ok, det er godt nok LaTeX. Men en virkelig grim udgave af det :)
Sammenlign


med http://sciencesoft.at/index.jsp?link=latex&ochem=false#pic

Svar #3
06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)

Linket er http : //sciencesoft.at/index.jsp?link=latex&ochem=false#pic uden mellemrum

Svar #4
06. januar 2007 af Eva D. (Slettet)

Hmm, det var da ligegodt satans.
http://peecee.dk/?id=20527

Brugbart svar (2)

Svar #5
06. januar 2007 af allan_sim


Brugbart svar (2)

Svar #6
06. januar 2007 af Jean


Brugbart svar (2)

Svar #7
06. januar 2007 af Jean

Hmm det ser ikke for kønt ud - og den accepterer at man dividerer med 0 ;)

Brugbart svar (2)

Svar #8
06. januar 2007 af fixer (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #9
06. januar 2007 af fixer (Slettet)

Så blev denne tråd også smadret. Kunne andre evt prøve "
abla f = 0"

Brugbart svar (2)

Svar #10
06. januar 2007 af fixer (Slettet)

Hvad sørensen, ikke underligt det ikke virker når både slash og forbogstavet i nabla bortkastes.

Brugbart svar (2)

Svar #11
06. januar 2007 af Lurch (Slettet)

<equation \int_0^{\infty}x dx </equation

Brugbart svar (2)

Svar #12
06. januar 2007 af Lurch (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #13
06. januar 2007 af Lurch (Slettet)

wow, det var godt nok ikke fantastisk pænt... mske skriftstørrelsen burde forøges?

Brugbart svar (2)

Svar #14
06. januar 2007 af Lurch (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #15
06. januar 2007 af Lurch (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #16
06. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #17
06. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #18
06. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #19
06. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)


Brugbart svar (2)

Svar #20
06. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)


Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Der er 300 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.