Matematik
3 korte ligninger
09. januar 2007 af
leifkristensen (Slettet)
Hej. Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse disse ligninger?
Skal nemlig aflevere rapport fredag.
(x-3)/(2x+3)=(x+5)/2x
2/(4x+1)=1
(x+3)2-(x-2)2=x+7
Skal nemlig aflevere rapport fredag.
(x-3)/(2x+3)=(x+5)/2x
2/(4x+1)=1
(x+3)2-(x-2)2=x+7
Svar #1
09. januar 2007 af Sentinox (Slettet)
Se svaret i denne tråd, husk kun at oprette en tråd!
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=296307
//Sentinox
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=296307
//Sentinox
Svar #2
09. januar 2007 af Teazy (Slettet)
(x-3)/(2x+3)=(x+5)/2x <=> gang over kors
(2x+3)(x+5)= (x-3)*2x <=>
2x^2+10x+3x+15 = 2x^2-6x <=>
2x^2+13x+15 = 2x^2-6x
13x+15 = -6x
15 = -19x
x = 15/19
(2x+3)(x+5)= (x-3)*2x <=>
2x^2+10x+3x+15 = 2x^2-6x <=>
2x^2+13x+15 = 2x^2-6x
13x+15 = -6x
15 = -19x
x = 15/19
Skriv et svar til: 3 korte ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
