Matematik
integ. v. subst.
11. januar 2007 af
ahaub06 (Slettet)
Hej. Hvordan løses:
int(3t^2*e^(t^3))dt
indtil videre har jeg gennemskuet at man skal bruge integration ved substitution, og ved at lade z = t^2 får jeg at dt=(1/2t)dz....
Hvilket jeg ikke ser nogen logik i... :S
Håber nogle kan hjælpe..
int(3t^2*e^(t^3))dt
indtil videre har jeg gennemskuet at man skal bruge integration ved substitution, og ved at lade z = t^2 får jeg at dt=(1/2t)dz....
Hvilket jeg ikke ser nogen logik i... :S
Håber nogle kan hjælpe..
Skriv et svar til: integ. v. subst.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
