Matematik
funktion
11. januar 2007 af
trudifrudi (Slettet)
I en model for arbejdsprocessers effektivitet gælder at effektiviteten f(t) som funktion af den tid t(uger) uøveren har været beskæftiget med arbejdet er givet ved:
f(t) = 1,00-0,60*0.90^t , t>=0
1) Gør rede for at funktionen f er voksende
2) gør rede for at grafen for f har en asymptote og bestem en ligning for denne
3) hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejdet før effektiviteten er 0,95
f(t) = 1,00-0,60*0.90^t , t>=0
1) Gør rede for at funktionen f er voksende
2) gør rede for at grafen for f har en asymptote og bestem en ligning for denne
3) hvor længe skal udøveren have været beskæftiget med arbejdet før effektiviteten er 0,95
Svar #1
11. januar 2007 af ibibib (Slettet)
1) Vis, at f'(t)>0.
2) Da 0.90^t -> 0 for x->oo, vil f(t) -> 1,00-0,600·0 = 1.
Dette viser at y=1 er en vandret asymptote.
3) Løs ligningen f(t)=0.95
2) Da 0.90^t -> 0 for x->oo, vil f(t) -> 1,00-0,600·0 = 1.
Dette viser at y=1 er en vandret asymptote.
3) Løs ligningen f(t)=0.95
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
