Matematik

ligning

11. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
Når et reslutatl giver:

-x = 1

Hvad skal man så skrive: -x = 1 eller x = 1

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2007 af kraka (Slettet)

Det kommer an på hvad ud er blevet bedt om. Hvis du er blevet bedt om at finde x i en givet ligning skal du skrive x=1 som svar.

Vh

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2007 af Einstein_15 (Slettet)

#0

Såfremt at du står med følgende udsagn, -x=1 fjerner du minustegnet ved at gange med -1 på begge sider af lighedstegnet. Derved får du x=-1

Svar #3
11. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

ja, det er en simpel - 2 gradsligning.
Man skal bare finde X.
Hvorfor skriver man egentlig ikke -x = 1
Istedet for bare at skrive = x=1

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2007 af Zaga (Slettet)

Man afleverer ikke -x=1 som resultat, når man er blevet bedt om at finde x.
Derfor er det ikke -x man er blevet bedt om at finde, man skal gange med -1 (minus en) i ligningen -x=1 for at finde den positive x-værdi. og heraf fåes x=-1

Svar #5
11. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

så svaret er: x=-1 ?

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.