Matematik
ligning
13. januar 2007 af
karlmarx (Slettet)
Hej..
x^2-x=x
X= ?
x^2-x=x
X= ?
Svar #6
13. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
x^2 - x = x
trækker x'erne sammen
x^2 - 2x = 0
faktoriser
x(x-2) = 0
benyt nulreglen
x = 0
og
x - 2 = 0 ==> x = 2
trækker x'erne sammen
x^2 - 2x = 0
faktoriser
x(x-2) = 0
benyt nulreglen
x = 0
og
x - 2 = 0 ==> x = 2
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
