Matematik
Differens...tangent.. hældning.
14. januar 2007 af
cob (Slettet)
Funktionen f er givet ved: f(x)=3x^2-6x+5
Bestem en ligning for den tangent der har hældningskoefficenten 12.
Inden dette spørgsmål skulle jeg bestemme ligningen for tangenten for røringspunk i (2,f(2)) = y=6x-7
Jeg er ikke helt med på hvordan den e opgave med hældnings koefficenten 12 skal løses? Jeg kunne forestille migat jeg skal finde det punkt hvor f´(x)=12! eller hvad?
Med venlig hilsen
Bestem en ligning for den tangent der har hældningskoefficenten 12.
Inden dette spørgsmål skulle jeg bestemme ligningen for tangenten for røringspunk i (2,f(2)) = y=6x-7
Jeg er ikke helt med på hvordan den e opgave med hældnings koefficenten 12 skal løses? Jeg kunne forestille migat jeg skal finde det punkt hvor f´(x)=12! eller hvad?
Med venlig hilsen
Svar #2
14. januar 2007 af cob (Slettet)
Har fundet ud af det......
Det skal jo bare gøres bagfra..:-)
Det skal jo bare gøres bagfra..:-)
Skriv et svar til: Differens...tangent.. hældning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
