Matematik

ligning

15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)
Når der står således i en ligning:

9*x er det ikke det samme som 9x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2007 af FredeW (Slettet)

Jo

Svar #2
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

tak tak

Svar #3
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

Denne opgave:

9*x+8=8

9x+8-8=8-8

9x = 0

Er det rigtigt :S


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2007 af Waterhouse (Slettet)

Ja.

Svar #5
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

Jamen det passer jo ikke. Hvis man nu skal "bevise" det ved at tilfører et 0 ved x.

9*0+8=8

Nej for på venstre del giver det= 9*0+8 = 17
og på den anden side af = står der 8

Er lidt forivret - Ja

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. januar 2007 af FredeW (Slettet)

Hvis du har 9 nul gange hvor meget har du så? ;-)

Svar #7
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

jamen så hár jeg 0 - men... som ejg skrev før, hvordan skal man bevise det?

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. januar 2007 af FredeW (Slettet)

9*0+8=0+8=8

Svar #9
15. januar 2007 af Lisa02 (Slettet)

Aha! Nu forstår jeg det ;-)

Tak tak

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.