Kemi
Navngivning
17. januar 2007 af
camilla9863 (Slettet)
Er der nogen der kan hjælpe med navngive kemiske forbindelser ...
eks. 1) Fe2(HPO4)3 ?
Ved slet ikke lige hvor jeg skal starte og hvilke regler der skal bruges.
eks. 1) Fe2(HPO4)3 ?
Ved slet ikke lige hvor jeg skal starte og hvilke regler der skal bruges.
Svar #1
17. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
Fe = Jern
HPO4 = Hydrogenphosphat
Find jerns oxidationstal/ladning, da du skal vide om det er jern(II) eller jern(II).
HPO4 = Hydrogenphosphat
Find jerns oxidationstal/ladning, da du skal vide om det er jern(II) eller jern(II).
Svar #2
17. januar 2007 af camilla9863 (Slettet)
regler for ionforbindelser og kovalenteforbindelser har forskellige regler, kan ikke huske dem.
Skriv et svar til: Navngivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
