Matematik

Opg. ang. trekant.

18. januar 2007 af The-cracker (Slettet)
Har en opgave der hedder;

I en trekant ABC er BC = 4/3 af AB og AC = 2 AB.
Hvilke tal kunne det være? Mest overskueligt? :)

Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Det kan være alle tal.

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2007 af Matkaj

Øhh.. du kan f.eks. sætte AB = 1, så kan du heraf finde målene på de andre.

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2007 af Matkaj

#1 med alle tal menes nok alle positive reelle tal ;)

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#3.
Jep. Det er nemlig sjældent man finder en trekant med negative sider ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2007 af mathon

mængden af trekanter ABC, for hvilke
<A = 36,3361 grader
<B = 26,3843 grader
<C = 117,2796 grader

Skriv et svar til: Opg. ang. trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.